• Janni Servais

    Hvad siger mine kunder?

Der er et fundamentalt behov for at genskabe tilliden mellem forbruger og virksomhed – den går gennem service

Janni Servais

Janni Servais er the “go to” person hvis man vil optimere sin kundeservice.

Hun har ikke alene modtaget talrige udmærkelser for sin ekspertise igennem hendes imponerende karriere i erhvervslivet, men også videreuddannet sig af flere omgange i de senere år, så hendes værktøjskasse og bevidsthed flugter med ledere og virksomheders behov nu og i fremtiden.

Og så er Janni selv det skønneste selskab: hjertevarm, viis og omsorgsfuld.

Jeg ville være tryg ved at sende enhver medarbejder eller team til Janni, for jeg ved, at de ikke kunne være i bedre hænder.

Mine varmeste anbefalinger

Kirsten Stendevad, forfatter og lederudvikler, specialiseret i det 21. århundredes spilleregler.

Jeg kan varmt anbefale Janni som coach, konsulent eller mentor. Hun har en naturlig og menneskelig tilgang til dig som menneske, er god til at lytte og finder undervejs ud af, om hun skal rådgive dig i anden retning end den, man er kommet for.

Er der brug for at kradse lidt i ens overflade for at komme ind til det indre, gør hun det på en fin og raffineret måde, så det ikke føles ubehageligt.

Det har været en fornøjelse at gå hos hende og givet mig nogle arbejdsredskaber, som jeg kan bruge for at komme videre i mit arbejde med mig selv og mit fremtidige arbejde.

Allan Nilsson

Janni udstråler generelt en energi og et engagement, der smitter særdeles positivt af på hendes omgivelser.

Som leder udøver Janni situationsbestemt ledelse og kan både inddrage og uddelegere, men også være mere instruerende i forhold til den person eller opgave, hun står overfor.

Janni er empatisk og god til mennesker. Hun er god til at tale med sine medarbejdere og kollegaer, og hun få det bedste frem i folk via samtale og coaching.

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Janni Servais i 2 omgange og gør det gerne igen.

Steffen Kildahl

I had the pleasure of working for Janni during my time in the Customer Service center.

Janni is a true leader who is constantly working to keep her team engaged and motivated to deliver the best possible output. She is a down to earth person who is very approachable, which, as a team member is amazing, and makes the day to day operations a lot easier, and removes some of the barriers you sometime have in the office.

Fredrik Klitvad

During her time leading Shell’s Customer Service Operations at Dansk Shell Janni demonstrated outstanding professionalism and expertise.

Having held a number of differnent roles in the organisation she brought extensive business knowledge and high credibility with her peers and colleagues. Janni built excellent relationships and collaborated especially well with business partners which helped her deliver consistently strong performance.

She was always a highly effective, performance driven and authentic leader and I would recommend her for any similar leadership position.

Sheamus Keehan

Jeg stod og står stadig i en stor forandrings proces. Jeg kunne ikke finde energi og motivation til at komme videre. Mine tanker og følelser var et stort rod.

Allerede efter første coaching session, kunne jeg mærke en ændring i mit eget tankemønster. Denne Ændring skete kun fordi Janni meget professionelt gav mig nogle værktøjer og fik mig til at indse mit eget ansvar I denne forandring.

Det satte en positiv spiral i gang. Tusind tak til Janni for, i den grad at være i stand til, at få mig til at stille focus på mine valg her i livet.

Heidi

Janni har formået at guide mig selv på rette vej, til mit mål om indre ro, som jeg vil have den skal være.

Janni fremstår troværdig, professionel og tillidsvækkende.

Malene

Janni er en meget god og imødekommende coach, som jeg straks følte mig på bølgelængde med. Hun er hurtig til at skære ind til det væsentlige i samtalen.

Jeg blev på en god og professionel måde guidet og coachet. Janni får mine varmeste anbefalinger.

Simone

Jeg kan klart anbefale Janni som coach. Jeg har nu nogle klare værdier skrevet ned som jeg vil have fokus på. Jeg har det rigtig godt med, at have fået sat ord på, det gør det meget mere konkret for mig.

Det er mine ord og værdier og der er ikke noget der er forkert. Janni fremstår troværdig, professionel og tillidsvækkende.

Karina

© Copyright - Janniservais.dk