• Enneagramtest

    Test og udviklingsforløb

Enneagrammet handler IKKE om at putte dig i en kasse, men om at få dig ud af kassen.

Janni Servais

Enneagrammet hjælper dig til at forstå, hvorfor vi mennesker opfører os, som vi gør, både når vi er presset og når vi er i balance.

Janni Servais

Enneagramtest

Jeg tilbyder professionelle personlighedstests med udgangspunkt i Integrative Enneagram Questionnaire (IEQ9. Jeg giver både en grundig introduktion til testens opbygning og følger op på testresultaterne.

IEQ9 er en af de pt. mest professionelle og valide persontype test til indikation af din Enneagramtype. Testen giver et nøjagtigt og indgående billede af din personligheds-profil og er et eminent værktøj til brug for udvikling hos ledere, medarbejdere, teams og mennesker der er nysgerrig på sig selv og ønsker at udvikle sig. Udover at finde frem til den type du har adfærd som, giver testen også en indikation af dit stressniveau nu og her.

Jeg er certificeret i Integrative Enneagram Questionnaire (IEQ9) og har flere års erfaring med at bruge emneagrammer og IEQ9 til coaching, mentorforløb og teamudvikling.

Enneagrammet er et udviklingsværktøj. Det er et af de værktøjer, som har givet mig den største indsigt og bevidsthed om mig selv og min måde at være i verden på.

Janni Servais

Jo bedre, du forstår dig selv, jo bedre bliver du også til at anerkende, at andre ikke nødvendigvis ligner dig. Og du lærer at møde andre, på deres præmisser – det er her den gode dialog begynder.

Janni Servais

© Copyright - Janniservais.dk