• Coaching, sparring & udvikling

Der er en direkte sammenhæng imellem personlig udvikling og evnen til at skabe positive resultater.

Janni Servais

Kender du dit fulde potentiale?

En dybere indsigt i vores personlighed og type giver konkrete redskaber til at skabe resultater – og så er det tilmed sjovere og føles lettere. Jeg har mange års erfaring som coach og leder indenfor salg og service. Og så arbejder vi blandt andet med Enneagrammet, verdens ældste og mest anerkendt system for personlighedstest

1-1 Coaching

Ved du, hvordan du skal spilles, for at yde de bedste resultater? Og føles det let og sjovt? Jeg har mange års erfaring som coach både life-coaching og i et mere resultat-orienteret univers. I et coaching-forløb hos mig arbejder vi med de værdier, der driver dig. Du bliver personlighedstestet ud fra enneagrammet – verdens ældste personlighedssystem – og du vil blive bevidst om, hvad det er i dig, du kan trække på, når du gerne vil flytte dig eller opnå særlige resultater. Der er en direkte sammenhæng imellem personlig udvikling og evnen til at skabe positive resultater. Der skal en vis bunke kærlig forståelse, en bevidsthed om egne styrker og svagheder og tydelige mål til, for at vi kan rykke os. Uanset om det er i privatlivet eller karrieren.

Der skal være en følelse af lethed, når vi vil skabe forandringer – både i os selv og vores medarbejdere

Janni Servais

For at kunne lede andre mennesker, må vi først og fremmest kunne lede os selv.

Janni Servais

Lederudvikling

Med et ledelsesrådgivningsforløb tager jeg udgangspunkt i persontypeværktøjet Enneagrammet, som fortæller om din måde at være i verden på, hvad er dit motiv, hvad driver dig og hvor ligger dine udviklingsområder.

Jeg arbejder med ledelsessituationer, hvordan er din kommunikation og lederstil, hvordan motivere du og skaber resultater. Jeg hjælper med input til den svære samtale, udviklingssamtalerne og specifikke problematikker fra din dagligdag.

Jeg bruger min egen ledererfaring til at stille ind på konkrete problematikker, som kan være svært selv at finde løsninger på i en stresset hver dag.

Jeg rådgiver, coacher igennem sparring og feedback på din ledelsesstil, så både dine medarbejder og organisation kan udvikle sig.

© Copyright - Janniservais.dk